Vårt produktsortiment omfattar välrenomérade märken...

Ett av Europas ledande leverantörer av telekommunikation. DeTeWe erbjuder ett komplett sortiment av produkter och tjänster samt systemlösningar av kommunikationssystem till företag.
Namnet DeTeWe är synonymt med kommunikations-prestanda på mycket hög nivå, med växelsystem till små och medelstora företag; med ett koncept som finns mellan konventionell telefoni, trådlös telefoni och applikationer kring dessa.


businessphone


Digitala telefonsystem för upp till 200 anknytningar. Utvecklingsmöjligheterna inkluderar ISDN, trådlös kommunikation, intelligenta funktioner för röstmeddelande.
Utbyggbart med VIP (Voice over IP)För företaget som redan har en ansenlig analog maskinpark och vill byta upp sig ett steg i taget. DORO System 2 klarar allt som kan krävas av en modern telefonväxel - och till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Förmågan att hantera analoga anknytningar gör den till ett mycket bra val för organisationer som vill fortsätta arbeta med befintlig utrustning samtidigt som den nya implementeras efterhand